× Kurumsal Çözümler Kabiliyetler Destek Medya Kariyer İletişim

KVKK Hk. Aydınlatma Metni

Bu “Aydınlatma Metni”, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla DİJİTAL GÜÇ İŞLEM TEST SİSTEMLERİ ELEKTRONİK TELEKOMÜNİKASYON MEDİKAL SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (“DİGİTEST A.Ş.”) tarafından, KVKK’nın ‘Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü’ başlıklı 10. maddesi ve ‘İlgili Kişinin Hakları’ başlıklı 11. maddesi çerçevesinde, kişisel verilerinizin toplanma yöntemleri, işlenmesi, kullanılması, aktarılması, imha edilmesi konularında tarafınıza bilgi vermek maksadıyla hazırlanmıştır. DİJİTAL GÜÇ İŞLEM TEST SİSTEMLERİ ELEKTRONİK TELEKOMÜNİKASYON MEDİKAL SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (“DİGİTEST A.Ş.”) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna önem vermekteyiz. Bu nedenle tarafımızla ilişkili tüm kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmektedir. DİGİTEST A.Ş. olarak “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi yasal mevzuat tarafından belirlenen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz. DİGİTEST A.Ş., 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince ziyaretçi, müşteri, çalışan, tedarikçi ve benzeri sıfattaki kişilerin bilgilerinin gizli tutulması ve bu bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılmaması için gerekli tedbirleri almayı taahhüt etmektedir. Ayrıca, DİGİTEST A.Ş. tarafından verilen hizmetleri kullanmak amacıyla çağrı merkezlerimizi veya İnternet sayfamızı kullandığınızda, ya da Tesis veya İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde de kişisel verileriniz işlenebilecektir. DİGİTEST A.Ş. tarafından KVKK gereğince kişisel verilerin;

DİGİTEST A.Ş. olarak kişisel verilerinizin güvenliği konusunda azami hassasiyet göstermekte ve kişisel verilerinizin korunması amacıyla gerekli teknik, idari ve hukuki bütün tedbirleri almaktayız. Ziyaretçilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, telefon numarası, T.C. kimlik numarası vb. veriler sözlü, yazılı ya da elektronik olarak almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, önceden onay vermeniz halinde işlemleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek bilgilendirme, ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini DİGİTEST A.Ş. adına yerine getirmelerini sağlamak amacıyla DİGİTEST A.Ş. ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir. Ancak DİGİTEST A.Ş. topladığı bazı bilgileri, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olmayan şekillerde, söz konusu üye kullanıcının haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de kesinlikle satmamaktadır. Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, işbu Aydınlatma Metninde aşağıda düzenlenen yöntemlerle DİGİTEST A.Ş.’e iletmeniz durumunda DİGİTEST A.Ş., talebin niteliğine göre talebi en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, DİGİTEST A.Ş. tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri; Kişisel verilerle ilgili yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi; “KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI İLE İLGİLİ TALEP FORMU” formunu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını DİGİTEST A.Ş. – OSTİM OSB 1201.CAD.NO:122/A YENİMAHALLE-ANKARA adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilecek olan diğer yöntemler ile gönderebilirsiniz.

Son gelişmelerden haberdar olmak için